Objavljeno: 08.08.2019. 14:21 Izmenjeno: 08.08.2019. 14:21

Gledateljka pita ko je u obavezi da finansira zamenu drvenih sandučića za metalne u kojima  se nalaze strujomeri. Da li to radi EDB ili građani?(Milka).   Gledateljka kaže da nije čula odgovor pa isti ponavljamo: Iz Kol centra EDB su nam odgovorili: Saglasno Zakonu o energetici (Sl.glasnik RS br. 145/2014), ODS „EPS Distribucija“ d.o.o. Beograd […]

Gledateljka pita ko je u obavezi da finansira zamenu drvenih sandučića za metalne u kojima  se nalaze strujomeri. Da li to radi EDB ili građani?(Milka).

 

Gledateljka kaže da nije čula odgovor pa isti ponavljamo:

Iz Kol centra EDB su nam odgovorili:

Saglasno Zakonu o energetici (Sl.glasnik RS br. 145/2014), ODS „EPS Distribucija“ d.o.o. Beograd vrši preuzimanje mernih uređaja, merno razvodnih ormana, odnosno prikLjučnih vodova, instalacija i opreme u merno razvodnom ormanu i drugih uređaja u objektima postojećih kupaca, odnosno proizvođača.

Za preuzete merne uređaje, merno razvodne ormane, odnosno prikLjučne vodove, instalacije i opremu u merno razvodnom ormanu i druge uređaje u objektima postojećih kupaca, odnosno proizvođača, ODS „EPS Distribucija“ d.o.o. Beograd vrši održavanje istih u skladu sa planom, raspoloživim sredstvima i prioritetima, a sve u ciLju pouzdanosti u isporuci električne energije uvažavajući standarde bezbednosti Ljudi i sigurnosti imovine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana