Antić: Vučić srušio decenijsku laž Studio B

Objavljeno: 11.07.2019. 13:43 Izmenjeno: 11.07.2019. 13:44

Vučiću je bio potreban samo mali prostor u novinama da sruši decenijama građenu lažnu podelu među građanima Srbije, izjavio je ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić.

Antić je prokomentarisao  autorski tekst predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je objavljen u dnevnom listu Politika, a u kojem predsednik, između ostalog, navodi da je deo opozicije prešao prag učtivosti i podelio narod na elitu i „krezube“.

Ministar Antić ocenjuje da je bilo je krajnje vreme da se prekine sa stvaranjem užasne podele na dobre i loše građane Srbije, čiste i prljave, pismene i nepismene…

– Snažno podržavam predsednika Vučića što otvoreno, jasno i bez pardona prema licemerima, kako samo on to ume, stavlja tačku na ovu kampanju dela opozicije i njenih vidljivih i nevidljivih predvodnika – kaže ministar za Pink.

– Zahvalan sam predsedniku Vučiću što je rekao – e, sada je kraj! Ogromna podrška koju ima od građana, ali i njegova ustavna obaveza je da uradi ovo što je uradio, da stane u odbranu svojih sugrađana od onih koji im žele zlo i koji ih smatraju nižim bićima, samo zato što misle svojom glavom i veruju u svoju zemlju – kaže Antić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana