Objavljeno: 26.06.2019. 09:42 Izmenjeno: 26.06.2019. 09:42

Gledateljka pita kada će ulica Brankova i Brankov most dobiti table sa registrovanim  imenima  Brankova kao ulica Branka Radičevića i most kao most Bratstva i jedinstva? (Gordana)   Odgovor Beokom servisa: Iz nama nepoznatog razloga gledateljka Gordana Jović , svakih nekoliko dana ponavlja ovo pitanje  (poslednji put je to učinila 13.6.2019. godine), i pored toga […]

Gledateljka pita kada će ulica Brankova i Brankov most dobiti table sa registrovanim  imenima  Brankova kao ulica Branka Radičevića i most kao most Bratstva i jedinstva? (Gordana)

 

Odgovor Beokom servisa:

Iz nama nepoznatog razloga gledateljka Gordana Jović , svakih nekoliko dana ponavlja ovo pitanje  (poslednji put je to učinila 13.6.2019. godine), i pored toga što je po istom  dobila  više od 10 odgovora preko Studija „B“.

Smatramo da nije korektno prema ostalim gledaocima, koji žele da se uključe u rubriku

„5 pitanja 5 odgovora“  i reše svoj komunaln problem , da im gospođa Jović uzurpira termin, postavljanjem uvek istog pitanja, na koje joj je odavno dostavljen odgovor od strane Sekretarijata za komunalne i stambene poslove i ponavljan mnogo puta od strane Beokom servisa.

Zato ponovo preporučujemo gledateljki, da odgovor na postavljeno pitanje pogleda na sajtu Studija „B“ , a za neka druga pitanja koja je interesuju iz oblasti komunalnih delatnosti , stojimo joj, uz puno uvažavanje,  na raspolaganju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana