Objavljeno: 23.05.2019. 11:41 Izmenjeno: 23.05.2019. 11:41

  Kanarevo brdo 28. – Gledateljka kaže da joj prokišnjava krov i da su dobili ponudu od Gradskog stambenog za sanaciju u vrednosti od 26.000 eura. Pita da li može nešto privremeno da se sanira pošto joj voda ulazi u stan i ima vode na parketu?(Ljubica)   Iz JP Gradsko stambeno dobili smo sledeći odgovor […]

 

Kanarevo brdo 28. – Gledateljka kaže da joj prokišnjava krov i da su dobili ponudu od Gradskog stambenog za sanaciju u vrednosti od 26.000 eura. Pita da li može nešto privremeno da se sanira pošto joj voda ulazi u stan i ima vode na parketu?(Ljubica)

 

Iz JP Gradsko stambeno dobili smo sledeći odgovor :

Radovi predviđeni predmetnom ponudom predstavljaju jedinu mogućnost trajnijeg rešenja predmetnog problema, na koju samim tim JP „Gradsko stambeno“ može dati i garanciju. Zbog dotrajalosti krovnog pokrivača, više nije moguće parcijalnim popravkama otkloniti probleme odnosno sprečiti dalje prokišnjavanje. Otplatom radova po njihovom završetku, na do 60 mesečnih rata, želeli smo da smanjimo udar na kućni budžet naših korinika, te stanare zgrade iz ulice Kanarevo brdo broj 28, molimo da prihvate našu ponudu, kako bi bila nastavljena procedura u cilju izvođenja radova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 31°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana