Objavljeno: 17.04.2019. 15:13 Izmenjeno: 17.04.2019. 15:13

  Linija 44 – Gledalac kaže da juče, na okretnici na Senjaku nisu saobraćali autobusi koji su došli na poslednju stanicu od 20,14 – 21,15, već su stavili table „U kvaru“ i „za garažu“ i tako ostavili putnike sat vremena bez prevoza. Pita zašto se tako radi?(Zoran)   Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su […]

 

Linija 44 – Gledalac kaže da juče, na okretnici na Senjaku nisu saobraćali autobusi koji su došli na poslednju stanicu od 20,14 – 21,15, već su stavili table „U kvaru“ i „za garažu“ i tako ostavili putnike sat vremena bez prevoza. Pita zašto se tako radi?(Zoran)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su nam sledeće:

Uvidom u baze podataka sistema za daljinsko praćenje vozila utvrđeno je da su dva vozila u pomenutom periodu isključila sa linije, a da je jedno vozilo nakon popravke na terminusu nakon 23 minuta ponovo uključeno na rad na liniji br.44. Vozači nisu poslali alarme o kvaru vozila, ali u kontaktu sa prevoznicima (GSP ’’Beograd’’ pogon ’’Kosmaj’’) smo dobili informaciju da su se vozila pokvarila i da su zbog toga povučena sa linije.  Iz garaže je poslato jedno zamensko vozilo koje se uključilo na polazak u 21:55 časova sa Senjaka.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Utorak
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana