Objavljeno: 16.04.2019. 11:57 Izmenjeno: 16.04.2019. 11:57

  Gledateljka je na Banovom brdu u distribuciji platila račun karticom bez uvida u licnu kartu. U elektordistirbuciji  na uglu Kneza Miloša i Masarikove pri plaćanju računa karticom  šalterska službenica tražila je ličnu kartu. Zašto? (šalterska službenica nije službeno lice). (Ana)   Iz EPS snabdevanja dobili smo sledeći odgovor: Blagajnik na šalteru je u obavezi […]

 

Gledateljka je na Banovom brdu u distribuciji platila račun karticom bez uvida u licnu kartu. U elektordistirbuciji  na uglu Kneza Miloša i Masarikove pri plaćanju računa karticom  šalterska službenica tražila je ličnu kartu. Zašto? (šalterska službenica nije službeno lice). (Ana)

 

Iz EPS snabdevanja dobili smo sledeći odgovor:

Blagajnik na šalteru je u obavezi da postupa, i postupa, u skladu sa Instrukcijom u vezi sa radom blagajni JP EPS.

Pomenuta Instrukcija ( dokument koji sadrži obavezujuća pravila postupanja za sve zaposlene i radno angažovane koji na bilo koji način učestvuju u procesu naplate potraživanja od strane kupaca preko blagajni) je na osnovu člana 67.Odluke o osnovama unutrašnjeg organizovanja, „Elektroprivrede Srbije“ Beograd, doneta  od strane nadležne funkcije Ogranka EPS Snabdevanje, JP „Elektroprivreda Srbije“ Beograd. U skladu sa pomenutim dokumentom ,  Član 7. Stav 4. preduslov da blagajnik na šalteru  primi uplatu putem platne kartice je prethodno utvrđivanje identiteta podnosioca platne kartice na osnovu na uvid tražene lične karte. Napominjemo, da je i blagajnik na Banovom Brdu bio u obavezi da postupa na opisani način.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 19°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana