Objavljeno: 01.04.2019. 14:43 Izmenjeno: 01.04.2019. 14:43

  Grocka – gledateljka traži da se produži linija 25 do Smederevskog puta da bi se povezala sa linijama za Grocku, Kaluđericu, Leštane. (Ljubica)   Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su nam da produženje predmetne linije JLPP-a br. 25P do Smederevskog puta nije u planu Sekretarijata za javni prevoz iz razloga više neogovarajućih saobraćajno-tehničkih […]

 

Grocka – gledateljka traži da se produži linija 25 do Smederevskog puta da bi se povezala sa linijama za Grocku, Kaluđericu, Leštane. (Ljubica)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su nam da produženje predmetne linije JLPP-a br. 25P do Smederevskog puta nije u planu Sekretarijata za javni prevoz iz razloga više neogovarajućih saobraćajno-tehničkih uslova za bezbedno funkcionisanje javnog saobraćaja na predloženoj trasi. Pre svega, Ulice Nine Kirsanove, odnosno veza u smeru ka Mirijevu, neuslovna je za funkcionisanje javnog prevoza zbog postojeće širine kolovoza i blizine ograda objekata uz kolovoz. Takođe, uključenje sa Smederevskog puta i leva skretanja za vozila javnog prevoza neuslovna su i nebezbedna bez korekcije radijusa i semaforizacije ovih priključaka.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 33°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana