Objavljeno: 01.04.2019. 14:42 Izmenjeno: 01.04.2019. 14:42

  Grocka, Kaluđerica – kada će biti uspostavljena obećana mini bus linija 312? (Dobrila)   Nova linija JLPP-a koja bi povezivala naselje Veliki mokri lug (naseLje Klenak), Kaluđericu i Leštane, nalazi se u planu Sekretarijata za javni prevoz. Uslovi za uspostavaanje linije su izradnja nove saobraćajnice koja bi povezivala ulice Partizanska i Željka Milivojevića (postojeća […]

 

Grocka, Kaluđerica – kada će biti uspostavljena obećana mini bus linija 312? (Dobrila)

 

Nova linija JLPP-a koja bi povezivala naselje Veliki mokri lug (naseLje Klenak), Kaluđericu i Leštane, nalazi se u planu Sekretarijata za javni prevoz.

Uslovi za uspostavaanje linije su izradnja nove saobraćajnice koja bi povezivala ulice Partizanska i Željka Milivojevića (postojeća Ul. Sretena Vukosavljevića i ukrštanje sa Ul. Nikole Grulovića je neuslovno), kao i proširenje i korekcije Zabranske ulice na delu kroz naselje Leštane. Radove izradnja nove saobraćajnice koja bi povezivala ulice Partizanska i  Željka Milivojevića, kao i proširenje i korekcije Zabranske ulice,  treba da realizuju u zajedničkoj inicijativi GO Grocka i GO Rakovica u saradnji sa JP “Putevi Beograda”, kažu u Sekretarijatu za javni prevoz.

U ovom trenutku Sekretarijat za javni prevoz nema informaciju o toku ovih aktivnosti, zbog čega smo pitanje uputili Gradskoj opštini Grocka.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana