Objavljeno: 09.09.2018. 14:48 Izmenjeno: 09.09.2018. 14:49

Kotež, Kajuhova 5 – Gledateljka kaže da se uklopni sat za struju  pokvario u januaru 2017. i EPS Distribucija reaguje 20 meseci. (Anđelka)   Iz EPS Distribucije u petak, 07.septembra dobili smo sledeći odgovor: Dana 06.09.2018.god. na osnovu Vašeg naloga Služba kontrole je izvršila detaljnu kontrolu merno-razvodnog ormara na adresi Kajuhova 5, a na zahtev […]

Kotež, Kajuhova 5 – Gledateljka kaže da se uklopni sat za struju  pokvario u januaru 2017. i EPS Distribucija reaguje 20 meseci. (Anđelka)

 

Iz EPS Distribucije u petak, 07.septembra dobili smo sledeći odgovor:

Dana 06.09.2018.god. na osnovu Vašeg naloga Služba kontrole je izvršila detaljnu kontrolu merno-razvodnog ormara na adresi Kajuhova 5, a na zahtev potrošača sa navedene adrese čije je merenje utroška električne energije bilo neispravno, kako bi se otklonio uzrok tehničke neispravnosti.

Kontrolom merno-razvodnog ormara ustanovljeno je da su veze u okviru samog ormara tehički ispravne i da ne utiču na kvalitet merenja.

Daljom kontrolom stanovljeno je postojanje povratnog napona na sabirnici signalizacije jeftine struje koji dolazi iz dela unutrašnjih instalacija za čiju ispravnost je odgovoran izvođač radova.

Kontrolom je utvrđen izvor povratnog napona, neispravnost je otklonjena, te se može smatrati da je ovim radovima sve dovedeno u tehnički ispravno stanje.

Dana 07.09.2018.god. će se izvršiti još jedna kontrola da bi se ustanovilo da li stanje MRO ispravno to jest da li je sa jučerašnjim datumom počelo uredno merenje električne energije.

Dalje postupanje EPS Distribucija Beograd biće u skladu sa Uredbom i Zakonom o isporuci električne energije R.Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana