Objavljeno: 25.07.2018. 07:47 Izmenjeno: 25.07.2018. 07:47

.Zemun, Despota Đurđa 23 – Gledateljka kaže da su dva kontejnera premeštena kod škole Nada Dimić i stanari nemaju gde da bacaju smeće. Stanari sami guraju kontejnere jer ih neće ispred svoje kuće.(Eržebet)   Iz JKP Gradska čistoća dobili smo odgovor da su kontejneri iz Despota Đurđa izmešteni pre 15 godina na zahtev stanara ulice […]

.Zemun, Despota Đurđa 23 – Gledateljka kaže da su dva kontejnera premeštena kod škole Nada Dimić i stanari nemaju gde da bacaju smeće. Stanari sami guraju kontejnere jer ih neće ispred svoje kuće.(Eržebet)

 

Iz JKP Gradska čistoća dobili smo odgovor da su kontejneri iz Despota Đurđa izmešteni pre 15 godina na zahtev stanara ulice i zbog nemanja uslova za dobijanje dozvole za njihovo postavljanje zbog loših saobraćajno – tehničkih uslova. Kamioni Gradske čistoće su imali poteškoća da se kreću pomenutom ulicom.

Ulica je jako kratka i uska a kontejneri su postavljeni na oba kraja ulice i razdaljina je jedva 30 metara od pomenute lokacije.

Kontejneri u ulici Sibinjanin Janka ( koja je najbliža) su privremeno premešteni zbog građevinskih radova i biće vraćeni čim se radovi završe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 20°C
Min: 7°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana