Objavljeno: 05.07.2018. 16:46 Izmenjeno: 05.07.2018. 16:46

Voždovac, ul. Porodice Trajković građani pitaju kada bi mogli da dobiju kanalizaciju (Nada)   Ulica porodice Trajković je obuhvaćena Planom detaljne regulacije područja Jajinci – Celina A1 i pripada teritoriji Centralnog gradskog kanalizacionog sistema i nalazi se na području Topčiderskog kanalizacionog sliva, gde je zastupljen separacioni sistem kanalisanja. Prema urbanističkom planu, upotrebljene vode sa teritorije […]

Voždovac, ul. Porodice Trajković građani pitaju kada bi mogli da dobiju kanalizaciju (Nada)

 

Ulica porodice Trajković je obuhvaćena Planom detaljne regulacije područja Jajinci – Celina A1 i pripada teritoriji Centralnog gradskog kanalizacionog sistema i nalazi se na području Topčiderskog kanalizacionog sliva, gde je zastupljen separacioni sistem kanalisanja.

Prema urbanističkom planu, upotrebljene vode sa teritorije Celine A1, koja pripada slivu Kaljavog potoka, treba da budu priključene na fekalni kanal koji je planiran u okviru Plana detaljne regulacije za naselje Banjica – I faza i PDR I MZ u naselju Jajinci.

Za potrebe tog plana je urađen Idejni projekat kišne i fekalne kanalizacije sa analizom celog pripadajućeg sliva.  Prema uslovima nadležnog javnog komunalnog preduzeća prvo će se pristupiti realizaciji fekalnog kolektora duž Kaljavog potoka, čija je izgradnja preduslov za dalje širenje kanalizacione mreže na ovom području, pa i u Ulici porodice Trajković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana