Objavljeno: 26.06.2018. 11:00 Izmenjeno: 25.06.2018. 14:42

Prolaz iz Balkanske ka Terazijama- gledalac kaže da je prolaz prljav, da u njemu borave beskućnici i da je neprijatan miris nesnosan. Takođe, navodi da su ranije radnici JKP „Gradska čistoća“ prali prolaz, a da to više nije slučaj. (Miloš) Iz JKP „Gradska čistoća“ dobili smo sledeći odgovor: Upoznati smo sa situacijom u podzemnim prolazima. […]

Prolaz iz Balkanske ka Terazijama- gledalac kaže da je prolaz prljav, da u njemu borave beskućnici i da je neprijatan miris nesnosan. Takođe, navodi da su ranije radnici JKP „Gradska čistoća“ prali prolaz, a da to više nije slučaj. (Miloš)

Iz JKP „Gradska čistoća“ dobili smo sledeći odgovor:
Upoznati smo sa situacijom u podzemnim prolazima. Problem sa beskućnicima smo i sami više puta prijavljivali, ali, nažalost, problem je i dalje prisutan jer se beskućnici vraćaju. Čišćenje podzemnih prolaza, koje je u nadležnosti JKP „Gradska čistoća“, vrši se redovno, prema propisanom dinamičkom planu, u sve tri smene svakoga dana.
Podzemne prolaze smo prali redovno, prema propisanom dinamičkom planu, ali kako je većina odvoda trenutno zapušena, morali smo da obustavimo pranje dok se odvodi ne očiste.Problem sa zapušenim odvodima je prijavljen nadležnim službama, koje će reagovati u najkraćem roku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana