Objavljeno: 13.06.2018. 10:38 Izmenjeno: 13.06.2018. 10:38

Gledateljka se žali na neljubaznost lekara i sestre u zemunskoj bolnici. Iako je imala uput i nije joj bilo dobro tražili su od nje da ode u dežurnu bolnicu na Bežanijskoj kosi. Posle rasprave su je primili ali kaže da su bili vrlo neljubazni. (Mirjana) S obzirom da grad Beograd nema osnivačka prava nad zdravstvenim […]

Gledateljka se žali na neljubaznost lekara i sestre u zemunskoj bolnici. Iako je imala uput i nije joj bilo dobro tražili su od nje da ode u dežurnu bolnicu na Bežanijskoj kosi. Posle rasprave su je primili ali kaže da su bili vrlo neljubazni. (Mirjana)

S obzirom da grad Beograd nema osnivačka prava nad zdravstvenim ustanovama sa sekundarnog i tercijalnog nivoa (Bolnice, KBC), to preporučujemo gledateljki koja smatra da joj je ugroženo neko od prava iz oblasti zdravstvene zaštite, da se obrati zaštitniku prava pacijenata na adresu Tiršova 1. tel.360-5634.
Takođe sve primedbe na rad zdravstvenih ustanova građani mogu podneti Zdravstvenoj inspekciji Ministarstva zdravlja na tel. 311-7424 i 311-7540.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Pljusak

Max: 14°C
Min: 11°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana