Objavljeno: 31.05.2018. 11:26 Izmenjeno: 31.05.2018. 11:26

  Gledalac se žalio da u JKP Pogrebne usluge neće da mu izađu u susret i popune propalo grobno mesto njegovog kuma. Kaže da je zvao Centralno groblje kako bi dostavio podatke ali oni nisu reagovali. (Aleksandar)   Iz Info službe Pogrebnih usluga dobili smo sledeći odgovor: Prema podacima iz službene evidencije JKP Pogrebne usluge, […]

 

Gledalac se žalio da u JKP Pogrebne usluge neće da mu izađu u susret i popune propalo grobno mesto njegovog kuma. Kaže da je zvao Centralno groblje kako bi dostavio podatke ali oni nisu reagovali. (Aleksandar)

 

Iz Info službe Pogrebnih usluga dobili smo sledeći odgovor:

Prema podacima iz službene evidencije JKP Pogrebne usluge, radi se o grobnom mestu 273 u parceli 77c, na Novom groblju u Beogradu. Na Centralnom groblju ne postoji parcela 77c. Nosilac prava korišćenja ovog grobnog mesta je Dragoslava Veljković (sahranjeni Gulan Sava i Marija i Vladan Veljković). Poslednja sahrana obavljena je 12.8.2016.godine.

Kolege iz službe održavanja JKP Pogrebne usluge su izašle na teren i obavestile nas da će izvršiti popunjavanje zemljom u toku današnjeg dana do kraja radnog vremena.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Oblačno

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana