Objavljeno: 25.04.2016. 13:18 Izmenjeno: 25.04.2016. 13:18

Zvezdara, Ul. Mirijevski venac 43 do 49 – sa jedne strane ulice ima parkiranih automobila i od njih pešaci ne mogu da se kreću trotoarom. Na drugoj strani ulice postavljeni su stubići, pa gledateljka pita da li stubići mogu da se postave i na drugoj strani ulice. (Gordana) Pitanje je prosleđeno Sekretarijatu za saobraćaj čiji […]

Zvezdara, Ul. Mirijevski venac 43 do 49 – sa jedne strane ulice ima parkiranih automobila i od njih pešaci ne mogu da se kreću trotoarom. Na drugoj strani ulice postavljeni su stubići, pa gledateljka pita da li stubići mogu da se postave i na drugoj strani ulice. (Gordana)

Pitanje je prosleđeno Sekretarijatu za saobraćaj čiji će stručnjaci proceniti da li na tom delu treba promeniti oblik regulisanja saobraćaja, mogućih prepreka i restrikcija, i dr. oblika stacionarnog saobraćaja. U slučaju da gledateljka hoće lično da učestvuje, može izloženi predlog mera uputiti u pisanoj formi Sekretarijatu za saobraćaj, Ul. 27. marta 43-45.
I od GO Zvezdara dobili smo odgovor da su povodom naše prijave koja se odnosi na postavljanje zaštitnih stubića u Ul. Mirijevski venac od br. 43 – 49, prosledili zahtev Sekretarijatu za saobraćaj, Ul. 27. marta br.43-45, i da će nas obavestiti o dobijenom odgovoru.
Takođe, u slučaju da na uličnoj strani neograđenog trotoara postoji znak koji reguliše parkiranje, odnosno moguća zabrana zaustavljanja i parkiranja označena propisnim saobraćanim znakom, gledateljka može prijaviti Komunalnoj policiji vozila koja su u očiglednom prekršaju. Komunalnoj policiji može se podneti prijava preko besplatnog tel. broja Pozivnog centra Beokom servisa 0800/11.00.11 ili 011/30-90-007 (za mobilne i druge mreže izvan Telekoma)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 30°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana