Objavljeno: 10.05.2018. 11:33 Izmenjeno: 10.05.2018. 10:42

Čukarica, Žarkovo – gledateljka želi da se postavi nadstrešnica na stajalištu SUPER VERO, linije 50, 52 i 37. (Ljiljana) Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo odgovor da je postavljanje nadstrešnice na predmetnom stajalištu planirano u okviru realizacije Ugovora o koncesiji za izradu i montažu uličnog i stajališnog mobilijara na teritoriji grada Beograda. Na osnovu […]

Čukarica, Žarkovo – gledateljka želi da se postavi nadstrešnica na stajalištu SUPER VERO, linije 50, 52 i 37. (Ljiljana)

Iz Sekretarijata za javni prevoz dobili smo odgovor da je postavljanje nadstrešnice na predmetnom stajalištu planirano u okviru realizacije Ugovora o koncesiji za izradu i montažu uličnog i stajališnog mobilijara na teritoriji grada Beograda. Na osnovu ranije određenih prioriteta u oblasti unapređenja ulične i stajališne infrastrukture u gradu, postavljanje nadstrešnice na predmetnom stajalištu nije u planu za tekuću godinu, zbog čega će Sekretarijat za javni prevoz evidentirati vaš zahtev i nastojati da u prvoj situaciji u kojoj to bude moguće, uvrsti ovo stajalište u plan realizacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 26°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana