Gradski Servis 10. 05. 2018. 11:32:37

Novi Beograd, Ledine – kada će napraviti kanalizaciju u novom delu Ledina? Smetaju im septičke jame. (Živana) Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da je u saradnji sa nadležnim JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, usaglašen plan aktivnosti na opremanju naselja Ledine nedostajućom infrastrukturom. Problem kanalisanja naselja je složen, jer postojeći […]

Novi Beograd, Ledine – kada će napraviti kanalizaciju u novom delu Ledina? Smetaju im septičke jame. (Živana)

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo odgovor da je u saradnji sa nadležnim JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, usaglašen plan aktivnosti na opremanju naselja Ledine nedostajućom infrastrukturom. Problem kanalisanja naselja je složen, jer postojeći primarni recipijenti za kišnu i fekalnu kanalizaciju nisu dovoljnog kapaciteta da prihvate otpadne vode iz pravca naselja Ledine.
U Direkciji je u toku postupak javne nabavke za izbor najpovoljnijeg ponuđača za ugovaranje izrade Generalnog projekta kanalisanja naselja Ledine i okolnog slivnog područja, koji bi sagledao moguća tehnička rešenja, definisao kapacitete budućih recipijenata i potrebnih crpnih stanica u sistemu, kao i konceptualno rešenje sekundarne mreže u naselju. Realizacija primarnih objekata u sistemu, uslov je za dalji razvoj kanalizacione mreže u naselju.

2 Responses to “”

  1. Jelena Urosevic каже:

    Kada ce napraviti trotoaru novom delu Ledina i spojiti bulevatom sa kvantasem?

  2. Mario каже:

    Kad će se rešavati Ledine i kanalizacija? Obećano je krajem 2018. a ništa se ne dešava.
    Sramota da naselje koje pripada Nbgd i Bežanijskoj kosi nema rešenja kanalizaciju u 21.veku.
    Takodje i samo uredjenje naselja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 26°C
Min: 13°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana