SNS: Cinično da Šutanovac govori o bezbednosti Studio B

Objavljeno: 04.01.2018. 16:52 Izmenjeno: 04.01.2018. 16:54

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd smatra da je cinično da Šutanovac govori o bezbednosti, za vreme čijeg mandata je vojska propala, tenkovi rasprodati bud zašto, a namenska industrija stala. Šutanovac koji je na Đeram pijaci tukao građane koji ga ne podržavaju, sada ispoljava kvazi brigu za bezbednost.

U periodu kada su Šutanovac, Đilas, Šapić, Živković, Jeremić i Janković, pod palicom Miškovića,  vedrili i oblačili stopa kriminala je bila u porastu, glavni investitor je bio narko-diler Kosmajac, broj ubistava je išao godišnje od 150-200, a u 2017. kada su o bezbednosti građana brinuli odgovorni i ozbiljni ljudi broj ubistava je pao na 80, stopa kriminala je u padu, a narkotici se sklanjaju sa ulica u prilog tome govori i zaplenjenih 4 tone samo u 2017, navodi se u saopštenju SNS-a.

Skandalozno je i što govori o lošem upravljanju Beogradom, budući da su za njega Đilas i Šapić ostvarili dobre rezultate. Jedini rezultati te vladavine su skupi satovi, 300 hiljada evra na Šutanovčevom računu, pašnjaci i vinogradi koje su pojedinci stekli preko tajkunsko-prijateljskih sprega, čije je konce vukao Mišković, saopštava SNS.

Lopovsko-tajkunska banda – Šutanovac, rijaliti Đilas, Šapić, Mišković, Živković, pištoljdžija Janković, Limun sa potrčkom Jeremićem i kriminalcima Bašanovićem i Šubarom, grčevito se bore za gradske fotelje, kako bi nastavili enormno da se bogate na račun Beograđana.

Svima već dobro poznata družina, uspela je u Beogradu da ostavi za sobom deficit od 20%, dug od 1,2 milijarde evra, da otme preko 500 miliona od trudnica, porodilja i penzionera, a krali su i od dece, kao u slučaju Pionirskog grada.

Srpska napredna stranka pokazuje da brine o interesu građana, o njihovoj bezbednosti i sigurnosti, o zapošljavanju, o rešavanju osnovnih infrastrukturnih i komunalnih problema i da iz dana u dan razvija Beograd, saopštila Služba za informisanje Srpske napredne stranke,  Gradski odbor Beograd.

Predsednik DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac kritikovao je danas stanje bezbednosti u glavnom gradu i ocenio da je „ponovo postao poprište organizovanih kriminalnih grupa“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana