Zbirka pesama za decu „Kišni glistac” u IK „Laguna“ Studio B

KulturaKultura Pocetna 19. 04. 2019. 21:34:27

U Izdavačkoj kući Laguna predstavljena je zbirka pesama za decu „Kišni glistac”, čiji je autor naš poznati glumac Andrija Milošević. On kaže da je potrebno da se kroz ovakve knjige obraćamo najmlađima i dodaje da će se, kao poznati dečji pisci, potruditi da im književnost približi na najbolji način kako bi je zavoleli u najranijem uzrastu.

udzbenici-knjige

 

Kroz zabavne pesme Andrije Miloševića, ali i ilustracije Nemanje Ristića, najmlađi čitaoci će kroz smeh shvatiti važnost i snagu iskrenog prijateljstva. Poznati glumac kaže da mu nije teško da piše za najmlađe i kao važnu izdvaja jednu činjenicu.

Na kraju krajeva družiti se sa drugim dečjim piscima koji su bolji od mene i koji nisu toliko zastupljeni u javnosti i ja na ovaj način pokušavam da promovišem dečju književnost. Zato je ovde došao i Ljubivoje Ršumović da mi pomogne i pošto me zna od trenutka kad sam počinjao da se bavim glumom da zajednički skrenemo pažnju da su deca naša budućnost i da je potrebno da im se na svaki mogući način obratimo.

Kišni glistac je zbirka pesama koja decu tera na razmišljanje i motiviše ih da, čitajući knjigu od jedne do druge korice, dođu do odgovora na brojna pitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana