Završena šetnja Beograd-Niš za pomoć deci oboleloj od raka Tanjug

DruštvoDrustvo Pocetna 06. 11. 2017. 20:21:15

Tamara Klarić i Bogdan Stevanović koji su u ponedeljak, 30. oktobra iz Beograda peške krenuli ka Nišu, kako bi skrenuli pažnju javnosti na akciju prikupljanja novca za izgradnju nove zgrade dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu, večeras oko 17.30 sati završili su svoje pešačenje u gradu na Nišavi.

nurdor-tanj

Kako je Tamara rekla Tanjugu, zadovoljni su i srećni, a tačan iznos prikupljenog novca još se ne zna.

„Preko vikenda je stiglo dosta SMS poruka i donacija, negde između subote i nedelje iznos je bio oko 1,5 miliona dinara, videćemo za koji dan koliko smo tačno novca skupili“, kaže Tamara.

Oni su po dolasku u Niš dočekani na Klinici za dečje interne bolesti, posetili su novu zgradu dečjeg hemato-onkološkog odeljenja i deci oboleloj od raka uručili zastavu sa porukama podrške koju su poneli iz Beograda.

„Dobili smo medaljice i torte, doček je bio prepun emocija, još čekamo da se sve slegne. Tokom puta saznali smo da su nam orgnizovali i doček u Beogradu, sutra oko 21 sat, hvala svima“, rekla je Tamara.

Ona je još jednom apelovala na sve koji žele da pomognu da šalju SMS poruke na broj 1150 ili da uplate novac na žiro računa NURDOR-a, jer se završetkom šetnje ne završava akcija prikupljanja sredstava.

Akciju skupljanja novca organizuje Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, a osim slanja SMS poruke na broj 1150 novac se može uplatiti na račun NURDOR-a: 170-30010715000-82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: Pruži korak.

Za uplate iz inostranstva: SWIFT: BACXRSBG, IBAN: RS35170003001071532286.

Cena jednog SMS-a je 100 dinara.

Za izgradnju nove zgrade dečjeg hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu pre početka akcije bilo je potrebno sedam miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Malo i umereno oblačno

Max: 27°C
Min: 13°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana