Vulin Vučiću: Ne odbacuj mogućnost parlamentarnih izbora Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 18. 11. 2017. 19:08:07

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin pozvao je danas predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da ne odbacuje mogućnost da parlamentarni izbori ipak budu raspisani.

NIKINCI, 9. novembra 2017. - Na poligonu u Nikincima danas je odrzan Dinamicki prikaz dela komponata projekta "1500+" i testiranje novog streljackog naoruzanja, zastitne balisticke opreme i drugih sredstava iz proizvodnog programa preduzeca odbrambene industrije Srbije. Prikazu su prisustvovali ministar odbrane Aleksandar Vulin (S) i nacelnik Generalstaba Vojske Srbije general Ljubisa Dikovic sa saradnicima. FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE - DAMIR BANDA/ bg

„Ponašanje partija DOS-a govori da sam u pravu. Čim su čuli da ne moraju da izađu pred građane, odmah su počeli sa napadima, uvredama, prizivanjem stranaca… Dok su bili suočeni sa mogućnošću da izađu pred birače sa svojim rezultatima, bili su vrlo tihi“, istakao je Vulin.

On je dodao da Srbiji treba dati priliku da kaže šta misli o politici slobodne i vojno neutralne Srbije koju vodi Vučić, i o mržnji koja vodi partije DOS-a, navodi se u saopštenju PS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 2°C

Sumaglica

Ponedeljak
Oblačno

Max: 5°C
Min: 2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana