Vučić:Frapantno mešanje pojedinih sa zapada u izbore u RS Tanjug

RegionRegion Pocetna 24. 09. 2018. 20:13:27

Predsednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić izjavio je večeras da će, kada prođu izbori, izneti frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u te izbore u Republici Srpskoj.

republikasrpska72021072014.jpg

„Nadam se da će sve biti u redu sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo“, kazao je Aleksandar Vučić, na sednici Glavnog odbora stranke i dodao da se prvo kiselo nasmejao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija meša u izbore u BiH.

„Sačekaću kraj izbora, mi se nećemo mešati u odluku našeg naroda u RS, ali ću posle izbora izneti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS. . . i još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda vam je sve jasno…“, rekao je on.

Kazao je da mešanje ide do te mere da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka i prete im da ne smeju da promene stranu ili bi u protivnom „odgovarali za zločine i koje su počinili i koje nisu počinili“.

„Ovakvu knjigu imam da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike. . . šta ćete. . . Srbija je uvek sve znala da istrpi“, rekao je predsednik Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana