Vučićević predstavio šemu poslovanja Đilasa i Šolaka Informer, Pink

PolitikaPolitika Pocetna 22. 10. 2018. 12:13:48

Poslovanjem mnogih tajkuna iz Srbije, ali i iz regiona, moraće da se pozabave nadležni evropski organi za borbu protiv pranja novca, kaže glavni urednik Informera koji je predstavio šemu zajedničkog poslovanja Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i načina na koji, kako navodi, oni izvlače novac iz Srbije.

vucicevic-informer
foto printscreen RTV Pink

Dragan Đilas i njegova družina su shvatili da na izborima, regularno i pošteno ne mogu da dobiju vlast, međutim, pokušaće na svaki nelegalan i pokvaren način da je otmu, a sa jednim jedinim ciljem, da se obogate, rekao je za glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući na televiziji Pink.

– Đilas želi da za ubistvo Slavka Ćuruvije optuži predsednika Aleksandra Vučića, potpuno zanemarivši činjenicu da je od kada je Vučić došao u poziciju da bude na vlasti, urađeno više na istrazi ubistva Ćuruvije i ubistava drugih novinara, nego za prethodnih dvanaest godina. Njih nije briga za istinu već propagandom pokušavaju da se na bilo koji način i najgorim izmišljotinama sruši rejting predsednika Vučića i njegove političke opcije – rekao je Vučićević.

Kako kaže, oni žele da otmu vlast da bi otimali pare i to je, kako kaže, početak i kraj svake priče.

– Oni znaju da će još dugo vremena u budućnosti prolaziti isto kao i do sada. Ali pokušaće na svaki nelegalan i pokvaren način da otmu vlast, a sa jednim jedinim ciljem, da se obogate – rekao je Vučićević.

– Mi smo izrevoltirani time, morali da istražimo još više i videli smo da toga ima toliko puno. Došli smo do šokantnih podataka i saznanja. Napravili smo šemu dela zajedničkog poslovanja Dragana Đilasa i načina na koji oni izvlače novac iz Srbije. Šema će na kraju dovesti do toga da će poslovanjem mnogih tajkuna iz Srbije, ali i iz regiona, morati da se pozabave nadležne evropske institucije i nadležni evropski organi za borbu protiv pranja novca – rekao je Vučićević.

opširnije na http://informer.rs

2 Responses to “Vučićević predstavio šemu poslovanja Đilasa i Šolaka”

  1. kiki kaže:

    E moja opozicijo propala kao i Djilas koji je dosao do dno dna.

    • MilijanaLakić kaže:

      Ovo su dokazi a državne institucije neka se pozabave „poslovanjem“ otimača, verbalnog zlostavljača i tajkuna sa punim džepovima narodnih para

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 11°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 19°C
Min: 9°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana