Vučić:Čestitam svima, i onima zadovoljnim sa šest odsto Tanjug

Izbori 2017 25. 04. 2017. 14:00:17

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je normalno da su neke stranke u lokalu negde malo jače, negde slabije, ali da se pokazalo da je samo jedna govoto svuda najjaca, čestitao je svima pa i onima koji su zadovoljni sa rezultatom od šest ili sedam odsto osvojenih glasova.

vucic-aleksandar

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara u Leskovcu rekao da SNS čestita onom ko osvoji više glasova uz poruku „u redu formirajte vlast“ ali i naveo da je razlika između pobednika i gubitnika ta da su neki zadovoljni i sa pet, šest, sedam odsto glasova, a neki ne ni sa 45 odsto osvojenih glasova.

Kako je rekao jedini je od lidera stranaka koji nije učestvovao u kampanji i nije otišao ni u jedno od tih mesta gde su održani lokalni izbori, navodeći da ga ne interesuje što će neki da se hvale dan, dva….

Prema njegovim rečima, u Odžacima su naprednjaci osvojili 55 odsto glasova, što kaže nije baš uobičajeno na lokalu, a što je rezultat dobrog rada tamošnje lokalne samouprave.

Objasnio je da nije želeo da ide u ta mesta kako bi ljudi ocenili rad onih na lokalu, da jesu imali njegovu podršku ali da ako treba izvuku lekcije i iz izbora kako se greške ne bi ponovile i kako bi se nešto naučilo i napredovalo.

Vučić je rekao da se neki rezultate tih izbora ocenili kao napredak i time, kaže, pokazali površnost u onome čime se bave, navodeći da je na primer DS i tamo gde je osvojila najviše glasova ustvari ima manje nego pre tri godine dok joj je lider bio Bojan Pajtić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 28°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 30°C
Min: 18°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana