Vučić obišao ekipu filma „Crawl“

KulturaKultura Pocetna 30. 07. 2018. 15:28:24

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je ekipu filma „Crawl“, koja snima scene u Luci Beograd.

vucic-film-tanjugvideo1

 

Predsednik Vučić razgovarao je sa producentima filma i predstavnicima najznačajnije svetske filmske kuće Paramount pictures, kojima je ovo prvi filmski projekat u Srbiji, vredan 17 miliona dolara, saopštila je Služba za saradnju sa međima predsednika Srbije.

„Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je Paramount pictures”, istakao je predsednik Vučić.

On je podsetio da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata i izrazio očekivanje da će film „Crawl“ ostvariti zapažene uspehe u bioskopima širom sveta.

Producent filmske kuće Paramount pictures Kreg Flores zahvalio je predsedniku Vučiću na gostoprimstvu, pomoći i podršci koju pruža tokom snimanja filma u Srbiji.

„Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja“, istakao je Flores.

Reditelj filma „Crawl“ je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario („Pirati sa Kariba“) i Beriju Peperu („Spasavajući redova Rajana“).

Lokaciju za snimanje filma „Crawl“ sa predsednikom Vučićem obišao je i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 9°C

Pretežno vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 12°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana