Vračar:Razgovori sa građanima o značaju evropskih institucija Studio B

BeogradBeograd Pocetna 18. 05. 2017. 21:41:12

U okviru Nedelje Evrope, na Vračaru su organizovani razgovori sa građanima o značaju evropskih institucija i o ulozi lokalne samouprave u procesu priključenja Uniji. Tokom Nedelje Evrope Vračarci, njihovi sugrađani i gosti u različitim akcijama i promocijama upoznaće se bolje sa procesom priključenja i evropskim vrednostima.

vracar-opstina

Koje su koristi za državu ali i za građane u procesu priključenja Evropskoj uniji. Kako građani mogu da učestvuju u tome i na koji način mogu da iskoriste fondove koji su im na raspolaganju.

Na sva ta pitanja stanovnicima Vračara odgovarali su predstavnici Kancelarije za evropske integracije Vlade Srbije i regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograda

Razgovori sa građanima o ulozi lokalne samouprave u procesu priključenja Evropskoj uniji deo su manifestacije “ Nedelja Evrope” koja će trajati do 24. maja i za koju je pripremljen bogat program

Organizatori nisu zaboravili najmlađe, pa će poslednjeg dana, 24. maja, učenici od prvog do četvrtog razreda moći da pogledaju predstavu „Kako su drvo i cvet spasli svet“.

Predstavnici opštine najavljuju da će se Nedelja Evrope održavati na Vračaru i narednih godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Oblačno

Trenutna temperatura 2°C

Oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 4°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana