Vojnofilmski centar „Zastava film“ obeležio 69.rođendan Tanjug

KulturaKultura Pocetna 14. 11. 2017. 15:47:17

Vojnofilmski centar „Zastava film“ danas je obeležio 69. godišnjicu postojanja, svečanošću u svojim prostorijama na Košutnjaku.

film19032015.jpg

 

Ta ustanova Uprave za odnose sa javnošću između dva praznika, prema rečima zamenika direktora majora Nebojše Milosavljevića, postigla je značajne rezultete u domenu informativne i filmske delatnosti.

U protekloj godini snimali smo u devet zemalja, na četiri kontinenta, uradili smo više od 550 video klipova za potrebe sajtova Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, rekao je Milosavljević, saopstilo je Ministastvo odbrane.

Za emisiju „Dozvolite“ uradili smo 250 priloga, a započeli smo i dve nove specijalizovane TV emisije. Premijerno smo prikazali sedam filmova i pet promotivnih spotova, rekao je major Milosavljević, naglasivši da su vozila te ustanove za godinu dana prešla više od 100.000 kilometara, što svedoči o broju angažovanja.

On se zahvalio svim zaposlenima – rediteljima, snimateljima, montažerima i asistentima snimatelja na časnom, odgovornom i požrtvovanom radu, uvek uz snažan osećaj patriotizma i pripadnosti našoj ustanovi i našoj Vojsci.

Svečanosti su prisustvovali aktivni i penzionisani pripadnici VFC „Zastava film“, predstavnici Uprave za odnose sa javnošću te brojnih jedinica i ustanova Ministarstva odbrane i Vojske Srbije sa kojima je ustanova sarađivala tokom protekle godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Oblačno

Četvrtak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -3°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana