Vikom i skakutanjem Jeremić ne može promeniti činjenice Tanjug

Izbori 2017PolitikaPolitika Pocetna 19. 03. 2017. 17:16:02

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ne može „vikom i skakutanjem uz megafon“ promeniti činjenicu da je bio najgori ministar u najgoroj vladi u istoriji Srbije, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

sns20102014.jpg

 

Prema njegovim rečima, umesto što viče i skakuće, Jeremić treba da objasni građanima kako je uspeo da, tokom svog mandata, na putne troškove potroši 3,6 miliona evra narodnih para i da, pored toga, strpa u džep čak 50.000 evra za dnevnice.

„Dok se Jeremić narodnim parama bahatio po kraljevskim apartmanima najskupljih hotela, jeo kavijar i pio najskuplji šampanjac, takozvanu nezavisnost Kosova priznala je čak 91 država u svetu, u Srbiji je otpušteno pola miliona ljudi, država je dovedena na korak od bankrota, a najviši predstavnici međunarodnih institucija njegovo ponašanje nazivali su “budalaštinama““, naveo je Jovanov.

Takva je bila Srbija Vuka Jeremića i takvu bi ponovo hteo da napravi, ali mu to narod neće dozvoliti, dodaje se u saopštenju.

„Kad se Tadićev rashodovani potrčko već dohvatio megafona, mogao bi preko njega da objavi ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta traži zauzvrat. To narod mnogo više zanima od loše odglumljenih i nabiflanih fraza, koja ponavlja svakog dana“, zaključio je Jovanov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 21°C

Delimično oblačno

Sreda
Malo i umereno oblačno

Max: 27°C
Min: 15°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana