Vesić:Beograđani znaju da su Božović i DS protiv njih Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 10. 01. 2018. 12:35:07

Gradski menadžer Goran Vesić ocenio da izjava funkcionera DS Balše Božovića kojom se protivi izmenama Statuta grada Beograda potvrđuje ono što građani odavno znaju – da su Božović i njegova stranka uvek protiv građana Beograda.

Vesic-Goran-2014-zvanicna.jpg-greb

Izmena Statuta grada koja je upravo sprovodi se radi samo da bi najviši pravni akt grada uskladio sa izmenama zakona koji su se u međuvremenu dogodile kao i da se opštinama vrate one nadležnosti koje mogu da se vrate u skladu sa postojećim Ustavom i zakonima, rekao je Vesić.

„Ovom izmenom Statuta delimično ispravljamo štetu koju su građanima Beograda naneli Ðilas, Šapić, Šutanovac odnosno Demokratska stranka 2008. godine kada su uzeli sve nadležnosti gradskim opštinama i sve centralizovali kako bi mogli da otimaju, kradu i pljačkaju građane Beograda“ ukazao je gradski menadžer.

Kako je rekao koliko su iz DS otimali, građani mogu da vide ako uporede imovinsko stanje Ðilasa, Šapića, Božovića i njihovih porodica pre nego što je njihova stranka došla na vlast i pošto je otišla sa vlasti.

„Zato se Srpska napredna stranka nikada neće razumeti sa Ðilasom, Šapićem, Božovićem, Jeremićem, Jankovićem i Šutanovcem. Jer mi se borimo da se vlast vrati narodu, a oni da vlast centralizuju kod sebe ne bi li krali. Hvala Bogu pa je njihovo vreme prošlo pa možemo da ispravljamo štetu koju su naneli“ poručio je Vesić.

2 Responses to “Vesić:Beograđani znaju da su Božović i DS protiv njih”

  1. Veronika kaže:

    Vesića za predsednika!!!!

  2. Mala Vida kaže:

    Razume se čovek u sve.Ovim putem ga pitam da li da ako osetim malaksalost unosim više tečnosti?
    A, neee, to je pitanje za Nadu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 21°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 24°C
Min: 13°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana