Vesić u Ðurincima: Uvedena nova autobuska linija 4444

PolitikaPolitika Pocetna 12. 02. 2018. 16:43:28

Kandidat za gradskog odbornika sa izborne liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ Goran Vesić, obišao je naselje Ðurinci u beogradskoj opštini Sopot, gde od jutros saobraća nova autobuska linija 4444 trasom Sopot-Ðurinci-Ropočevo.

sns19012016.jpg

Osim toga, u Ðurincima su u toku radovi na putu koji spaja to naselje sa salima Mali Požarevac i Popović.

Vesić je u Ðurincima posetio i romsko naselje u tom selu gde su ga meštani dočekali srdačno i zahvalili na svemu što je za njih učinjeno.

U razgovoru sa meštanima, Vesić je rekao da je u poslednje četiri godine prigradska naselja uloženo 350 miliona evra.

„Nema mesta na teritoriji Beograda gde nešto nismo uradili. Znam da ima još problema i nastojaćemo da ih rešimo, ali svuda smo nešto uradili i pokazali da pođednako brinemo kako o onima koji žive u centru grada, tako o i ljudima iz prigradskih naselja“, rekao je Vesić.

S tim u vezi, on je istakao da svi moraju da imaju vodu, kanalizaciju, put i javni prevoz kako bi se i oni koji žive u Ðurincima osećali da su građani Beograda, kao i oni koji žive na Terazijama.

„Za to treba mnogo para. Neću da vas lažem i kažem da će sve biti gotovo za tri meseca, jer ne može, ali ako budemo zajedno radili, završićemo veći deo stvari za pet, 10 godina i od Beograda napraviti bolje mesto za život“, rekao je Vesić.

On je građanima poručio da kada vide predsednika Srbije Aleksandra Vucicća da se sastaje sa svetskim državnicima, da je to poruka stranim investitorima da ulažu u Srbiju.

Kako je istakao, to je važno jer investitori plaćaju naknadu za građevinsko zemljište, a od tih para se rade kanalizacija, vodovod, put, škole, obdaništa…

Važno je da se nastavi jedinstvena politika predsednika Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, istakao je Vesić i poručio građanima da na predstojećim beogradskim izborima glasaju za izbornu listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ jer je to garancija da će se nastaviti sa realizacijom projekata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 1°C

Delimično oblačno

Nedelja
Moguća kiša

Max: 4°C
Min: 0°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana