Vesić: Neka Ðilas ne brine za gondolu Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 26. 04. 2019. 12:33:33

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić poručio Draganu Ðilasu da ne brine za gondolu i sredstva za njenu izgradnju, budući da će ona koštati 12 puta manje od sume koju je on, Ðilas, „razrezao“ roditeljima za boravak dece u vrtićima.

Vesic.jpg-greb-sns

Vesić takođe ističe da ne razume toliku brigu Ðilasa za Kalemegdan, imajući u vidu da su za vreme Ðilasove vlasti u gradu Beogradu od 2008. do 2013. godine bila zabranjena ulaganja grada u Beogradsku tvrđavu.

Zaposlenima na Tvrđavi Ðilas je u to vreme nezakonito smanjio plate za 15 odsto.

„Treba li da pričam da su svi dobili presude protiv Grada? Zato neka se Ðilas ne nervira. Uređujemo Beograd na njegovu veliku žalost. I svaki naš novi projekat je merna jedinica za njegovu nesposobnost“, rekao je Vesić.

Reagujći na ranije saopštenje Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa Vesić još kaže:

„Vidim da je Ðilas odlučio da vređa i izmišlja i na Veliki petak. Onako isto kao što je njegov potrčko Bastać cinično dobacio radnicima “da rade na Uskrs“ kada su ga pitali kako će da stignu da završe radove na rekonstrukciji Trga republike pošto ih on blokira“, naveo je Vesić u pisanoj izjavi.

„Za gondolu neka Ðilas ne brine“, naveo je Vesić i dodao da je ona biti izgrađena kao što se Beogradska tvrđava uređuje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Grmljavina

Trenutna temperatura 21°C

Grmljavina

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 30°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana