Uzrok povrede tokom vatrometa u Novom Sadu „defekt proizvoda“ Tanjug

HronikaHronika Pocetna 01. 01. 2018. 17:16:13

Uzrok povrede stranog državljanina tokom novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, je „defekt proizvoda“ izjavio je princ Đorđe Karađorđević, koji je bio jedan od idejnih realizatora tog pirehničkoh spektakla.

vatromet-torlak3

Uzrok povrede stranog državljanina tokom novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, je „defekt proizvoda“ izjavio je princ Ðorđe Karađorđević, koji je bio jedan od idejnih realizatora tog pirotehničkoh spektakla.

„Tokom sinoćne vatrometne predstave moj kolega je povređen usled defekta proizvoda. On je trenutno u stabilnom stanju i pod nadzorom osoblja Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine“, navodi se u pisanoj izjavi princa Đorđa…

 

Organizatori dočeka: Niko nije bio u životnoj opasnosti

Direktor Fondacije „Novi Sad 2021“ Nemanja Milenković, potvrdio je da je sinoć tokom ispaljivanja vatrometa na dočeku Nove godine u Novom Sadu došlo do problema, ali i da su svi povređeni dobro.

On je potvrdio da je najtežu povredu zadobio britanski državljanin dizajner vatrometa Majk Noks, ali da on nije bio u životnoj opasnosti nakon zadobijanja opekotina, što je Tanjugu i potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 7°C

Slaba kiša

Četvrtak
Kiša

Max: 6°C
Min: 0°C

Kiša

Vremenska prognoza za 5 dana