Uvedena nova autobuska linija koja povezuje Resnik i Kneževac Studio B

BeogradBeograd Pocetna 01. 07. 2018. 13:41:30

U Resniku je počeo da saobraća autobus 507 koji će voziti od okretnice u tom naselju do Kneževca, čime će stanovnici dva naselja biti dodatno povezani, kaže predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić. Nova linija gradskog prevoza, kojom će saobraćati mini bus, uspostavljena je na inicijativu stanovnika Resnika čiji je predlog podržala opština.

resnik.jpg-gsp

 

Žitelji Resnika nisu krili zadovoljstvo zbog nove mini bus linije koja će pokriti veći deo naselja. Oni ističu da je to podjednako važno za najstarije sugrađane, kojima je na ovaj način olakšan put do pošte i drugih institucija, ali i najmlađe zbog vrtića koji se nalazi upravo u ulici kroz koju novi autobus prolazi.

Predstavnici gradske uprave i opštine Rakovica u probnoj vožnji uverili su se kolika je bila potreba za uvođenjem nove autobuske linije. Oni navode da su zadovoljni kvalitetom prevoza koji će u narednom periodu biti na raspolaganju sugrađanima.

U opštini Rakovica kažu da je u planu, da posle uređenja pružnog prelaza na deonici od Resnika ka Rušnju, linija 507 produži trasu do Rušnja.

2 Responses to “Uvedena nova autobuska linija koja povezuje Resnik i Kneževac”

  1. jovana kaže:

    Lepo ali i dalje se ne može iz Zemuna na Dorćol a oba su u centralnom gradskom jezgru.

  2. Centat kaže:

    Zemun od centra udaljen 14km

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana