Uspešna promocija Beograda u Bratislavi Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 11. 07. 2018. 12:36:55

Turistička organizacija Beograda organizovala je 9. i 10. jula prvu promociju Beograda u Bratislavi kako bi predstavila našu prestonicu kao turističku destinaciju slovačkom turističkom tržištu.

TOB-turisticka-otrganizacija-beograda

 

Uz folkolorni program, mini-predstave i nastup orkestra nacionalne muzike, u pešačkoj zoni u centru Bratislave brojni građani i turisti imali su priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada. Prezentacija je obogaćena sadržajima turističkih organizacija Niša, Novog Sada i Vojvodine, kao i Galerije „Babka” iz Kovačice.

U prostorijama Ambasade Republike Srbije održana je konferencija za medije i poslovni susreti sa turoperatorima iz Slovačke.

Gostima se obratio zamenik direktora TOB-a Slobodan Unković koji je predstavio okosnice turističke ponude Beograda. Usledio je prigodan kulturno-umetnički program, kao i izložba naivnog slikarstva iz Kovačice. Među planiranim aktivnostima je i organizacija studijskog putovanja za novinare i agente iz Slovačke u septembru koje će biti realizovano u saradnji sa turističkim organizacijama Niša, Novog Sada i Vojvodine.

Posle uspešno realizovanih poslovnih aktivnosti u Bratislavi promotivna kampanja se narednih dana nastavlja u gradu Martin u Slovačkoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 13°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana