Uručena priznanja „Herojima Beogradskog maratona” Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 22. 06. 2018. 16:31:00

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je priznanja, diplome i zahvalnice humanitarnim organizacijama, predavačima, pobednicima u kategoriji štafetnog polumaratona, kao i posebno priznanje „Herojima Beogradskog maratona” – pojedincima koji su ostavili poseban pečat na 31. Beogradski maraton.

maraton kolona 2

Mladenović je istakao da nas Beogradski maraton svake godine podseća na to koliko je važno da pozdravimo i pomenemo sve ljude koji su svojim pristupom životu i filozofijom života doprineli popularizaciji maratona i zdravih stilova života.

– Svaki napor koji je učinjen u pravcu unapređenja Beogradskog maratona predstavlja dodatni podstrek za budućnost. Hvala u ime grada Beograda, ali i u ime svih ljubitelja sporta i rekreacije. Nama ostaje da, zajedno sa Beogradskim maratonom, nastavimo sa sprovođenjem ovakvih akcija – rekao je Mladenović.

On je podsetio da je pre nekoliko nedelja, u noći između 9. i 10. juna, održana noćna trka na pisti beogradskog aerodroma.

– Prošle godine smo na jubilarnom, 30. Beogradskom maratonu imali prilike da vidimo najveće zvezde svetske atletike koje su ponovo došle u Beograd, a ne bi trebalo zaboraviti ni na Trku kroz istoriju ili Dečji maraton, koji je jedinstvena manifestacija u svetu. Na tome ne bi trebalo stati i nastojaćemo da svojim idejama doprinesemo da Beogradski maraton iz godine u godinu bude sve kvalitetniji – dodao je pomoćnik gradonačelnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Petak
Promenljivo oblačno

Max: 20°C
Min: 13°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana