Univerzitet Metropolitan i ove godine deo najvećeg gejmerskog događaja

DruštvoDrustvo Pocetna 18. 01. 2019. 12:59:41

Global Game Jam se održava i ove godine od 25. do 27. januara, kao najveći gejmerski događaj sa preko 800 lokacija u preko 105 zemalja širom sveta, gde je učesnik i Univerzitet Metropolitan u Nišu.

Univerzitet-Metropolitan

Gejmeri na takmičenju dobijaju temu koja se određuje na globalnom nivou i prenosi učesnicima iz celog sveta u isto vreme, i pred sam početak takmičenja.  Za kreiranje igrice, učesnici imaju 48h kako bi predstavili gejmersku ideju članovima žirija. Budite u prilici da se takmičite sa najboljim gejmerima iz cele Srbije, a i celog sveta.

Cilj takmičenja je da okupi sve ljubitelje sa ili bez developerskog iskustva kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste. Iskoristite priliku da pokažete svoje kreativno znanje, upoznate nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i vi, da se dobro zabavite i osvojite vredne nagrade.

Čekamo vas na #4 MET Game Jam-u, na Univerzitetu Metropolitan u Nišu!

Više o samom događaju pogledajte na >>

www.metropolitan.ac.rs/global-game-jam-2019/

 

Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija, napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja neguje primenjena istraživanja i posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo. Sa ukupno 18 studijskih programa koji se odvijaju kroz tradicionalnu ili online nastavu i potpuno su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom za evropski sistem obrazovanja, Univerzitet Metropolitan obrazuje studente u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta. Više informacija na www.metropolitan.ac.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 12°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 21°C
Min: 8°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana