U Subotici prepolovljen broj razbojništava Tanjug

HronikaHronika Pocetna 19. 05. 2017. 17:03:19

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić obišao je danas Policijsku upravu u Subotici, izjavio je da su zahvaljujući dobrom radu policije ostvareni izuzetni rezultati u borbi protiv narkotrafikinga i ilegalne trgovine duvanom i duvanskim proizvodima, kao i da je broj razbojništava prošle godine u odnosu na 2015. godinu prepolovljen.

rebic-direktorpolicije-greb

„Posebno bih istakao izuzetne rezultate ostvarene u sprečavanju zloupotreba narkotika i ilegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda. U ovim oblastima beleži se povećanje broja zaplena i količine zaplenjenih droga i duvana za više od 100 odsto“, naglasio je Rebić a navodi se u saopštenju.

Prema njegovim rečima, na teritoriji Policijske uprave Subotica prošle godine u odnosu na 2015. i 2014. za 40 odsto beleži se smanjenje multietničkih sukoba i neporazuma, što je rezultat dobrog rada policije i njenog preventivnog delovanja.

Rebić je ukazao da je sa rukovodstvom Policijske uprave razgovarao i o problemima sa kojima se suočavaju policijski služebnici u svakodnevnom radu i istakao da će Ministartvo u narednom periodu raditi na unapređenju uslova rada, nabavkom nove opreme, vozila, tehnike i adaptacijom prostorija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 22°C

Slaba kiša

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana