Tužilaštvo obavešteno o navodnom snimanju dece na NBG Tanjug

HronikaHronika Pocetna 09. 07. 2018. 15:46:36

Ministarstvo unutrašnjih poslova proverilo je vlasnike automobila „audi Q7“ i „seat leon“ stranih oznaka, koji su prema pisanju na društvenim mrežama, u parkovima u novobeogradskom Bloku 62 slikali decu uzrasta od 5 do 18 godina i o ovom slučaju obavestilo nadležno tužilaštvo, saopšteno iz MUP-a.

policija05092014.jpg

Ustanovljeno je da je reč o stranim državljanima koji su policiji rekli da trenutno borave u Beogradu gde snimaju muzički spot, negirajući bilo kakvo snimanje dece.

Inače su uredno su prijavili svoj boravak u Srbiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a pripadnici MUP-a preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili istinitost navoda iznetih na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Iako nije bilo prijave ovog slučaja policiji, kako je to navedeno na društvenim mrežama, ona je uprkos tome proverila vlasnike pomenutih vozila.

Policijski službenici će pojačati u narednom periodu patrole u opštini Novi Beograd kako bi sprečili eventualno izvršenje nekog krivičnog dela na štetu najmlađih sugrađana, navodi se u saopštenju i dodaje da građane treba da odmah prijave ovakve situacije policiji ukoliko ih uoče.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Petak
Promenljivo oblačno

Max: 20°C
Min: 13°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana