Treći dan Kopaonik biznis foruma Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 06. 03. 2018. 08:38:42

Trećeg dana Kopaonik biznis foruma u fokusu učesnika biće insfrastruktura, restrukturiranje državnih preduzeća, perspektive bankarskog sektora…

biznis-forum

Prema najavi organizatora, na forumu bi danas trebalo da učestvuju ministri u Vladi Srbije Zorana Mihajlović, Zoran Ðorđević, Goran Knežević, Aleksandar Antić.

Kao specijalni gost najavljen je Magnus Lindkvist futurolog i predavač u oblasti poslovne inteligencije i trendova, a prvi put će na forumu biti reči i o kretavnim industrijama u Srbiji, odnosno ideji kao najvrednijoj valuti.

Među današnjim temama naći će se i „Tri nove tačke fokusa za 21 vek: ekonomija, tehnologija društvo“, hotelijerstvo u digitalnom okruženju, nenaplativi krediti, poštovanje antimonopolske regulative kao i politika obrazovanja i nauke u Srbiji.

Takođe, učesnici će razmtrati konkurentnost prehrambene industrije, unapeđenje poreskog sistema i reforme poreske uprave.

Ovogodišnji, 25. jubilarni Kopaonik biznis forum, koji se održava do 7. marta, okupio je oko 1000 učesnika, a u centru pažnje su teme – sta posle fisklane konsolidacije, kao i digitalizacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana