Tradicionalna međunarodna – eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan Studio B

Objavljeno: 05.09.2018. 16:22 Izmenjeno: 05.09.2018. 16:23

Univerzitet Metropolitan već devetu godinu za redom organizuje međunarodnu „eLearning konferenciju“ koja okuplja stručnjake iz oblasti učenja na daljinu.

Osnovni cilj Konferencije je razmena iskustva, predstavljanje novih dostignuća i razmena mišljenja o inovativnim metodama u ovoj oblasti.

Ove godine Konferencija će biti održana 27. i 28. septembra, u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Beogradu i okupiće stručnjake iz Škotske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Grčke, Španije, Italije, Gruzije i Turske, a suorganizatori su Otvoreni Univerzitet Holandije i Matematički institut SANU.

U fokusu Konferencije su personalizovano e-učenje, kombinovane metode učenja (tradicionalna i online nastava), e-ocenjivanje, e-učenje za studente sa invaliditetom, e-učenje u kompanijama, dok će specijalni okrugli sto biti organizovan na temu Kombinovanog učenja – pristup i primene.

Deveta međunarodna eLearning konferencija na Univerzitetu Metropolitan biće otvorenog tipa i prilika da svi koji žele čuju najaktuelnije teme i dobiju informacije od vodećih stručnjaka iz ove oblasti, o prednostima koje pruža obrazovanje i usavršavanje putem učenja na daljinu (online).

Više detalja o konferenciji kao i detaljnu agendu možete pronaći na: econference.metropolitan.ac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Rosulja (sipeća kiša)

Trenutna temperatura 1°C

Rosulja (sipeća kiša)

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 3°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana