Jelena Petrović

Jelena Petrović

Jelena Petrović započela je karijeru u omladinskom programu Radio Požarevca "Mladi imaju reč", radila u informativnoj redakciji, bila dopisnik "Omladinskih novina", glasila omladine SFRJ, a 1992. godine počinje da radi u NTV Studio B. 1993. godine uređuje TV emisiju "Klub STB". Autor je emisije o zdravstvu " Ravnoteža" (2002.godine), koja je imala i TV i radio izdanje.

Od 2007. godine uređuje i vodi autorsku emisiju "Beograd zdrav grad". Emisija je nagrađivana, a najznačajnije su Priznanje za inicijativu da se zdravstveno vaspitanje uvede u osnovne škole i Prva nagrada na javnom konkursu Projekta za HIV/AIDS Ministarstva zdravlja Srbije, koja je emisiju "Beograd, zdrav grad" definisala kao Najbolju emisiju u Srbiji, u kategoriji emisija koje promovišu javno zdravlje.

Učestvovala je u raznim projektima, na implementaciji vrednosti javnog zdravlja. Najznačajniji su : Projekat za HIV/AIDS , Projekat za prevenciju zloupotreba psihoaktivnih supstanci, Projekat za uvođenje zdravstvenog vaspitanja u škole.


Vremenski podaci

Nedelja
Rosulja (sipeća kiša)

Trenutna temperatura 1°C

Rosulja (sipeća kiša)

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 3°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana