Sanja Lubardić

Sanja Lubardić

Sanja (Ristić) Lubardić, urednik i voditelj gradskog programa TV Studio B od 1996. godine. Po izboru legendarnog Đoke Vještice bila je deo njegovog tima saradnika, a poverio joj je ključne segmente programa beogradske televizije: najgledanije emisije uživo, vesti, obaveštavanje javnosti u ratnim i vanrednim okolnostima, dokumentarne programe i intervjue sa najuticajnijim ličnostima.

Sanja Lubardić unapređuje sadržaj i koncept Jutarnjeg programa i intenzivira komunikaciju sa građanima i insistira na društvenoj odgovornosti medija. ''Beograde, dobro jutro'' je prepoznatljiv medijski brend i zaštitni znak Studija B, referentan program visoke gledanosti, dinamičan, interaktivan i nagrađivan.

Po obrazovanju profesor srpskog jezika i književnosti, diplomirala 1996. godine na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Završila specijalističke obuke u oblasti medija i marketinga u Srbiji i inostranstvu, autor naučnih radova, medijski i PR konsultant i predavač, član žirija za novinarska i društvena priznanja.


Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 23°C
Min: 9°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana