Ivana Vučićević

Ivana Vučićević

Ivana Vučićević od 2014. godine nalazi se na mestu direktora i glavnog i odgovornog urednika Studija B.

Od 2000. godine je u svetu novinarstva.Karijeru započinje na YU info kanalu i u Nedeljnom telegrafu, u pisanom i tv izdanju, a zatim prelazi na Dečiji kanal D, gde uređuje i vodi „Zabavište za roditelje“.

Početkom 2004. godine dolazi na RTV Studio B, gde prve novinarske zadatke obavlja u infomativnoj redakciji, vodi i uređuje vesti, kao i "Gradski dnevnik", jedinstvenu emisiju koja se bavila najaktuelnijim zbivanjima u glavnom gradu. Ubrzo se ostvaruje i u autorskoj emisiji "Pre svega... VMA i Studio B", u kojoj razgovara s eminentnim stručnjacima iz različitih oblasti medicine. Od 2008. godine, vodi i uređuje emisiju "Beograde, dobar dan", a zatim svoje iskustvo prenosi u jutarnji program vikendom, koji uređuje i vodi, a u okviru kojeg se emitovala i najgledanija autorska emisija za buduće mame „Ivanin vodič za trudnice“. Bila je urednik i voditelj i emisije "Beograde, dobro veče".

Rođena je 15. decembra 1978. godine u Beogradu. Po obrazovanju je diplomirani ekonomista, diplomirani novinar i master iz oblasti komunikologije.


Vremenski podaci

Ponedeljak
Grmljavina

Trenutna temperatura 15°C

Grmljavina

Utorak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana