Irena Jovanović

Irena Jovanović

Urednik i voditelj, na TV Studio B zaposlena od 1999.godine.
Prva novinarska iskustva stiče izveštavanjem sa terena, kao novinar reporter u vanrednom stanju, tokom bombardovanja Srbije. Izuzetan i nesvakidašnji tempo rada ubrzo je dovodi pred kamere dnevnih Vesti na sat.
U redakciji jutarnjeg programa, Đoko Vještica joj ukazuje poverenje, i u jesen 1999.godine, poverava joj vodjenje jutarnjeg programa, najprepoznatljivijeg segmenta gradske televizije. Kada je 2005.godine osnovan 'Gradski dnevnik' Studija B, bila je deo uređivačkog tima, istovremeno i njegov prezenter. Gotovo deceniju, u okviru redakcije gradskog programa, radila je i emisiju 'Beograde, dobar dan', za koju je nagrađena godišnjom Nagradom Grada Beograda 2012.godine.
Irena je diplomirani novinar bogatog iskustva u informativnom i kulturnom programu, autor brojnih televizijskih minijatura i emisija posvećenih duhovnim potrebama, kulturi, kao i ugroženim kategorijama stanovništva, od kojih se izdvaja emisija 'Sve je moguće', posvećena problematici osoba sa invaliditetom.
Jovanović je učestvovala u realizaciji i pokretanju brojnih tv projekata,aktivna je u društveno odgovornom i humanitarnom radu u sredini u kojoj živi.
Udata je, majka dvoje dece


Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 22°C
Min: 6°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana