Jutro sa Sanjom

Od ponedeljka do petka, od 10 do 12 časova prepodne

Jutro sa Sanjom

Od ponedeljka do petka, od 10 do 12 časova prepodne, gledaćete dnevni informativno-kulturno-zabavni program, čije će težište i dalje biti Beograd i njegovi najzanimljiviji likovi i događaji, ali u znatno bržem ritmu i sa konceptom baziranim pre svega na intervjuima sa izuzetnim ličnostima. Nema marketinških trikova u ovom projektu, pojačavamo ono što radimo najbolje od svih domaćih televizija, na zahtev i korist Beograđana, koji će biti aktivni učesnici emisije, kaže urednica Gradskog programa Tv Studio B.

Ona podseća da je kada je počela da radi Beograde, dobro jutro a urednik bio Đoko Vještica emisija trajala samo dva sata.

Uredjujem i vodim Jutarnji program na Studiju B punih 21 godinu, ponosna sam što smo daleko prerasli okvire iz tog vremena. Danas smo neuporedivo brži i aktuelniji, trajemo čak pet sati i taj termin u celini ostaje posvećen glavnom gradu: od 7 do 10 ujutru gledaćete Beograde, dobro jutro, a od 10 do 12, kada se menja ritam života u gradu unosimo promene u dinamici i sadržaju. Biće veoma teško u srpskim uslovima održati američki koncept dnevnih autorskih informativnih emisija, ali imamo mnogo ideja i veoma sposoban tim i ne sumnjam da ćemo imati i bolju gledanost nego do sada.

Sanja kaže da se raduje novom izazovu, potpuno svesna odgovornosti prema svojoj kompaniji, ali pre svega prema brojnim gledaocima koji u Studio B imaju ogromno poverenje.

Jutro sa Sanjom svakog radnog dana vodiće i uređivati Sanja Lubardić.

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Malo i umereno oblačno

Max: 23°C
Min: 12°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana