Stefanović:Saradnja srpske i turske kriminalističke policije Tanjug

DruštvoDrustvo Pocetna 19. 08. 2018. 11:56:24

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Ankari sa turskim kolegom Sulejmanom Sojluom i istakao da je u interesu Srbije da gradi što čvršće odnose sa Turskom, a da dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova osiguraju maksimalnu sigurnost građana.

Ankara, 19. avgusta 2018.- Ministar unutrasnjih poslova Nebojsa Stefanovic, sredina levo, razgovarao je danas u Ankari sa turskim kolegom Sulejmanom Sojluom, sredina desno, i istakao da je u interesu Srbije da gradi sto cvrsce odnose sa Turskom, a da dve policije zajednickim delovanjem u borbi protiv najvecih bezbednosnih izazova osiguraju maksimalnu sigurnost gradjana. FOTO TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE/ nr

FOTO TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE/ nr

 

„Razgovarali smo o konkretnom napretku u saradnji naših kriminalističkih policija, ali i o mogućnostima saradnje u drugim oblastima, u smislu obuka i edukacije“, rekao je Stefanović nakon sastanka, saopštio je MUP.

Naglasivši da je interes Srbije da gradi što čvršće i bolje odnose sa Turskom u interesu naših naroda, Stefanović je poručio da će dve policije zajedničkim delovanjem u borbi protiv najvećih bezbednosnih izazova današnjice osigurati maksimalnu sigurnost građana.

„Dva ministarstva se trude da svojim delovanjem u borbi protiv organizovanog kriminala i borbi protiv terorizma osiguraju maksimalnu bezbednost. Takođe, u migrantskoj krizi imamo stalnu i dobru saradnju sa Turskom, koja će doprineti da naše dve zemlje lakše podnesu migrantsku krizu“, rekao je Stefanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 7°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 14°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana