Stefanović: Sporazum sa Telekomom novi bonusi za zaposlene

EkonomijaEkonomija Pocetna 24. 09. 2018. 12:46:04

MUP Srbije i Telekom Srbija potpisali su sporazum radi jačanja saradnje koja će, između ostalog, pripadnicima policije i članovima njihovih porodica doneti određene olakšice.

stefanovic-culibrk-sporazum-tanjug

„Telekom je odobrio posebnu pogodnost, svaki pripadnikn Ministarstva imaće kroz pripejd kartice 1.000 dinara mesečno u narednih šest meseci, dakle 6.000 dinara“, rekao je ministar Nebojša Stefanović novinarima nakon potpisivanja ugovora sa Telekomom Srbija.

Stefanović je podsetio da se saradnja MUP-a i Telekoma ogleda kroz 18 različitih projekta i vrsta ugovora na polju razvoju i mobilne i fiksne telefonije, prenosa podataka, intereneta i interne komunikacije.

MUP, kako je naveo, razmišlja o novim naprednim tehnologijama koje može da koristi u cilju borbe protiv kriminala, od visokotehnološkog do zaštite podataka i dece na internetu.

Generalni direktor Telekoma Predrag Chulibrk rekao je da je MUP najveći korisnik usluga te kompanije, i po prihodima i broju servisa koje koristi, a spada i među one koji najredovnije izmiruju obaveze.

Chulibrk je najavio i pogodnosti za zaposlene u MUP – osim pripejd paketa, kako je dodao, oni imaju i „bonus pretplatu“ u iznosu od jednog do tri dinara, zavisno od vrste i broja paketa, a obuhvata sve servise.

Dobra saradnja se povećava današnjim potpisivanjem protokola jer će svima zaposlenim u MUP biti ponudeni novi paketi usluga, rekao je on i dodao da će im biti omogućene određene povlastice u mobilnoj telefoniji, i prenosu podataka – Internetu i digitalnoj televiziji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 19°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana