Stefanović osudio napad na policajce u Vrbasu Tanjug

HronikaHronika Pocetna 13. 09. 2018. 11:38:02

Ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović najoštrije je osudio napad na policajce koji se dogodio u Opštini Vrbas, a koji su izvršili političari Narodne stranke i njen poverenik za Vojvodinu Borislav Novaković i grupa osoba koju je predvodio.

stefanovic tanjug 2503

 

„Nedopustivo je da bilo ko, ma koju funkciju obavljao, pribegava nasilju i napada policajce, koji rade svoj posao u skladu sa zakonom“, poručio je Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ministar je ukazao da pripadnici policije, koji su svakodnevno u prvoj liniji odbrane naše zemlje od raznih vidova kriminala, ne smeju i neće biti žrtve bahatih pojedinaca koji zbog svoje političke ili društvene pripadnosti smatraju da im je sve dozvoljeno.

„Pripadnici policije u Vrbasu postupali su u skladu sa zakonom i pružali asistenciju organima lokalne samouprave u izvršenju njihovih zadataka“, naveo je Stefanović.

Podsećamo, Borislav Novaković, poverenik Narodne stranke, je u Vrbasu fizički napao policajce zbog nelegalne bašte kafića Vuka Jeremića u tom gradu. Novaković je policajce koji su bili na dužnosti udarao pesnicama i gurao, vičući: „Ja sam Jeremićev poslanik, ko ste vi?“ . Jeremićev poverenik je silom pokušao da spreči policajce u obavljanju dužnosti zbog čega je priveden.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 13°C
Min: 3°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana