Stefanović: Nastaviti saradnju sa SPS-om u Beogradu Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 06. 03. 2018. 12:52:40

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović smatra da bi ta stranka trebalo da nastavi saradnju s SPS-om i u Beogradu u naredne četiri godine.

stefanovic sns 1001greb tanjug

„SPS, ukoliko to bude finalna odluka stranačkih organa, kao što ja verujem da hoće, i jednih i drugih, biće naš koalicioni partner. Mislim da je to dobro za Beograd“, rekao je Stefanović za Pink.

Ocenio je da su dve stranke dobro sarađivale u Beogradu u prethodne četiri godine.

„Mislim da ta saradnja treba da se nastavi i u naredne četiri godine“, rekao je on.

Dodao je da dve stranke uvek ozbiljno razgovaraju o tome šta može da se uradi, a ne o tome kome treba koliko fotelja da pripadne, niti se, kako je rekao, matematički izračunava ko je potreban na kojoj funkciji.

„Gledamo da se dogovorimo o ljudima koji mogu da urade posao“, jasan je Stefanović, a cilj im je, kaže, da se naprave ozbiljni timovi ljudi, a ne da Beograd bude „nečiji plen, kao što je bio vreme Ðilasa“.

Funkcionerka SPS Slavica Ðukic Dejanovic čestitala je SNS na pobedi na izborima u Beogradu, a opoziciji je poručila da bi, kako je rekla,“mogla da ide na kurs kod lidera SRS Vojislava Šešelja“.

„On kaže – ja imam svoju ideologiju, ne odstupam od nje, planiram da se bavim politikom, radiću na sebi i gurati svoje ciljeve“, rekla je Ðukić Dejanović.

Podsetila je i na period kada je tadašnji premijer, a sadašnji predsednik Aleksandar Vučić zvao SPS u koaliciju i ponudio im saradnju u vladi, što su oni i prihvatili.

„On (Vučić) je rekao – vlada je bolja ako je šira, i ako je unutra i SPS“, rekla je Ðukić Dejanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana