Stefanović :Janković pokazao kako bi izgledao medijski mrak Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 13. 04. 2017. 19:13:59

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je današnja konferencija za novinare Saše Jankovića, na kojoj on nije odgovarao na pitanja pojedinim novinarima, pokazala kakav bi medijski mrak vladao Srbijom ako bi on došao na vlast.

stefanovic-sns-1304

Stefanović je na konferenciji u sedištu stranke rekao da je Janković danas pokazao kakav bi diktator bio, kako bi podelio Srbiju na građane koji glasaju za njega „i koji su dobri“ i na „neke zle ljude, koji ne shvataju kakav je Janković mesija“.

„Janković deli novinare na podobne i nepodobne. Nadam se da će na takav bahati odnos reagovati novinska udruženja, jer to da ne odgovorite na pitanje, kažete da birate ko je novinar, a ko ne, to je najgori medijski mrak u Srbiji“, rekao je Stefanović i upitao kako bi bilo kada bi Aleksandar Vučić ili neko iz SNS postupio na takav način.

Stefanović je rekao da se Janković kandidovao za predsednika države i da bi svi građani trebalo da mu budu isti, budući da je to demokratija, a ne podela na dobre novinare koji lepo pišu o njemu i one koji postavljaju pitanja.

„Mislim da je on potpuno promašio elementarni koncept demokratije. Neko ko hoće da vodi zemlju, da kaže da predstavlja građane Srbije, mora da prihvati jednakost svih građana i odgovori na svako pitanje, kao što to radi i Vučić na svojim konferencijama. To je demokratska razmena i dijalog“, rekao je Stefanović.

One Response to “Stefanović :Janković pokazao kako bi izgledao medijski mrak”

  1. Nikola kaže:

    Pa cekajte, a zasto Vucic nije izasao na N1, ili na neki duel u proteklih par godina? Rezimski mediji,poput vas, su tu da rade iskljucivo u njegovom interesu. Da li i vi kao i Informer dobijate pare iz opstinskih sredstava, pod stavkom?

    Smete li da objavite ovo, heroji Srbije.
    Aj’ da vas vidim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana